Παπαρηγοπουλου 3, Περιστέρι (Μπουρνάζι), Αττική (210) 5734009 / 6977295401 / 6946104923

Συχνές ερωτήσεις

Γυψοσανίδες

Μπορώ να βάλω ταπετσαρία πάνω στην γυψοσανίδα;

Παρόλο που μπορείτε να εφαρμόσετε ταπετσαρία απευθείας στην επιφάνεια του χαρτιού της γυψοσανίδας, στην ιδανική περίπτωση η επιφάνεια θα πρέπει πρώτα να περαστεί με ένα χέρι Gyproc γυψοσανίδας Sealer για να επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση σε περίπτωση που θέλουμε να την αλλάξουμε.

Τι πλάτος έχουν οι γυψοσανίδες;

Συνήθως 1200mm (1.2 μέτρα)

Γιατί οι γυψοσανίδες έχουν κωνικό ή τετράγωνο άκρο;

Οι περισσότερες κοινές γυψοσανίδες έρχονται με την επιλογή να έχουν είτε κωνικό άκρο ή τετράγωνο άκρο. Κωνικό ακραίων σανίδων είναι ιδανικά για είτε αρμολόγησης ή skimming, ενώ τετράγωνο άκρο χρησιμοποιείται γενικά για τα τελειώματα.

Μπορώ να βάλω γυψοσανίδα σε χώρους με υγρασία;

H γυψοσανίδα είναι ιδανική για τα περισσότερα περιβάλλοντα, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνεχώς υγρές συνθήκες. Για κουζίνες, μπάνια και παρόμοιες υγρές περιοχές, χρησιμοποιούμε γυψοσανίδες που είναι ανθεκτικές στην υγρασία, ειδικά σχεδιασμένα με πρόσθετα σιλικόνης στον πυρήνα, ή Glasroc.

Είναι ηχομωνοτική η γυψοσανίδα;

Οι γυψοσανίδες μειώνουν την μετάδοση του θορύβου και εναέριων ήχων, όπως της ομιλίας και της μουσικής. Υψηλή απόδοσης γυψοσανίδες, όπως Gyproc SoundBloc, έχουν ένα ειδικά σχεδιασμένο πυρήνα που παρέχει ακόμα καλύτερη μόνωση έναντι του ήχου.

Από τι αποτελείτε ο γύψος στην γυψοσανίδα;

Ο γύψος αποτελείται από κρυστάλλους που περιέχει μία μικρή ποσότητα νερού (γνωστή ως νερό κρυσταλλοποίησης). Σε περίπτωση πυρκαγιάς, το νερό οδηγείται εκτός, βοηθώντας να διατηρηθεί η θερμοκρασία της φωτιάς προς τα κάτω, και την πρόληψη της ταχείας εξάπλωσης της πυρκαγιάς.

Τι είναι οι γυψοσανίδες;

Οι γυψοσανίδες είναι βασικά ένα εσωτερικό στρώμα γύψου ανάμεσα σε δύο εξωτερικά στρώματα χαρτιού επένδυσης, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων προσθέτων στο στρώμα γύψου και μεταβάλλοντας το βάρος και την αντοχή του χαρτιού επένδυσης, θα δώσει τελικά τις διαφορετικές ιδιότητες.

Back to top