Παπαρηγοπουλου 3, Περιστέρι (Μπουρνάζι), Αττική (210) 5734009 / 6977295401 / 6946104923

Υπηρεσίες

Ελαιοχρωματισμοί

Η εταιρία μας αναλαμβάνει παντός τύπου ελαιοχρωματιστικές εργασίες για επαγγελματίες ή ιδιώτες. Συγκεκριμένα αν είστε επαγγελματίας μπορούμε να σας παρέχουμε με υψηλής ποιότητας ελαιοχρωματισμούς για το κατάστημα σας ή το γραφείο σας.

Κατασκευές γυψοσανίδας

Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό φυσικό, οικολογικό & εύπλαστο, ιδανικό για να δημιουργήσουμε γρήγορα και οικονομικά πανέμορφες κατασκευές για το σπίτι & την επιχείρηση.

Τεχνοτροπίες

Ένας τοίχος είναι σαν ένας μαύρος πίνακας. Χρησιμοποιούμε αυτό το μειονέκτημα για να δώσουμε σε αυτόν τον τοίχο έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Ζωγραφική

Oι τοιχογραφίες είναι ένα μέσο για να μεταμορφώσει κανείς όχι μόνον τοίχους και ταβάνια, αλλά επίσης έπιπλα και άλλες επιφάνειες που μπορούν να ζωγραφιστούν. Mπορούν να “αλλάξουν τις διαστάσεις” των δωματίων και να τους προσδώσουν υψηλή αισθητική.

Ζωγραφική παιδικού δωματίου

Ζωγραφίζοντας το δωματίου του παιδιού σας με το αγαπημένο του ήρωα κινουμένων σχεδίων ή απλός με ένα πανέμορφο τοπίο ανεβάζετε την ψυχολογική διάθεση του παιδιού σας και συμβάλει στην “καλύτερη απόδοση” του εγκεφάλου του.

Τοποθέτηση Ταπετσαρίας

Μεταμορφώστε ολοκληρωτικά και στιγμιαία τον χώρο σας με ταπετσαρίες τοίχου. Ιδανικές για το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα, το σαλόνι, το μπάνιο, το γραφείο, παιδικό και εφηβικό δωμάτιο η ταπετσαρία θα σας μεταφέρει στους χώρους που πάντα θα θέλατε να είσαστε χωρίς να μετακινηθείτε από το σπίτι σας.

Διακόσμηση

Το αποτέλεσμα της διακόσμησης φαίνεται άμεσα. Αλλά πέρα από το αισθητικά ευχάριστο αποτέλεσμα που βλέπουμε με την πρώτη ματιά, ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχουν τα μακροχρόνια οφέλη των εύχρηστων και βιώσιμων χώρων.

Διαγραμμίσεις PARKING

Κάντε το πάρκινγ σας πιο “εργονομικό” κάνοντας του μια σωστή διαγράμμιση που θα σας αύξησή τις θέσεις πάρκινγ.

Back to top