Παπαρηγοπουλου 3, Περιστέρι (Μπουρνάζι), Αττική (210) 5734009 / 6977295401 / 6946104923

Κατασκευές γυψοσανίδας

Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό φυσικό, οικολογικό & εύπλαστο, ιδανικό για να δημιουργήσουμε γρήγορα και οικονομικά πανέμορφες κατασκευές για το σπίτι & την επιχείρηση.

Η γυψοσανίδα διαθέτει ιδιότητες θερμομόνωσης, ηχομόνωσης ενώ παράλληλα υπάρχουν πυράντοχες γυψοσανίδες & γυψοσανίδες που αντέχουν στην υγρασία, ιδανικές για μπάνια και εξωτερικούς χώρους.

Οι κύριοι λόγοι που χρησιμοποιούμε γυψοσανίδες στο σπίτι ή στην επιχείρηση είναι οι παρακάτω:

Χωροθέτηση

Για να διαμορφώσουμε τους εσωτερικούς χώρους όπως εμείς θέλουμε χωρίς τούβλα ή άλλες βαριές & μόνιμες κατασκευές.

Διακόσμηση

Λόγο της ευκαμψίας και πλαστικότητας της γυψοσανίδας μπορούμε να δημιουργήσουμε υψηλής αισθητικής εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους. Συμπληρωματικά σε συνδυασμό με ταπετσαρία ή πλακάκι το αισθητικό αποτέλεσμα περιορίζετε μόνο από την φαντασία μας.

Δημιουργία

Η ευκαμψία και η πλαστικότητα της γυψοσανίδας μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε κατασκευές παντός τύπου όπως ράφια, πάγκους, ψευδοροφές με πολύπλοκα σχέδια και κρυφούς φωτισμούς κ.α

Οικονομία

Οι κατασκευές με γυψοσανίδα είναι αρκετά οικονομικές σε σύγκριση με συμβατικές κατασκευές όπως το τούβλο. Ενώ στο τούβλο χρειάζονται τρεις ειδικότητες (τοποθέτηση, σοβάτισμα & ελαιοχρωματισμός) για να ολοκληρωθεί οι κατασκευές με γυψοσανίδας μόνο δύο…δηλαδή τοποθέτηση και ελαιοχρωματισμός. Και με εμάς μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατασκευή γυψοσανίδας αφού σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Το κόστος αγοράς γυψοσανίδας ξεκινά με μόλις € 2.80 / τ.μ

Συμπληρωματικά πλεονεκτήματα

  • Δεν επιβαρύνουν με συμπληρωματικό βάρος το κτήριο αφού είναι πανάλαφρες κατασκευές.
  • Αφαιρούνται αν πάσα στιγμή χωρίς πολλά μερεμέτια. Δεν αφήνουν μπάζα κατά την αφαίρεση τους και αποκαθιστούν τον χώρο στην αρχική του μορφή.

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 

Δείτε μερικά από τα έργα μας σε αυτή την κατηγορία για για επαγγελματικούς χώρους εδώ & για οικίες εδώ
Back to top